<--- back

A taula!
Espectacle de teatre visual

calendari |fitxa tècnica | fotografies | video I premsa | dossier

 

Direcció i dramatúrgia: Xavier Bobés

Direcció tècnica (imatge i so) i composició musical: Julià Carboneras

Escenografia, atrezzo i fotografia : Sandrine Veyry

Assessorament de direcció: Eric de Sarria

Il·luminació: Julià Carboneras i Xavier Bobés

Interpretació: Xavier Bobés, Sandrine Veyry, Julià Carboneras, Daniel Benito

Distribució i assessorament en la producció: Marta Oliveres MOM – EL VIVERO

 

 

La representació de la vida a escena.
Com l'òpera, com el cinema, com el teatre: plegada de trucs, d'enginys per seduir-te, manipular-te. L'entorn que et representa, com un mirall enorme que no oblida.
I el temps.

Espectacle que centra la mirada i la investigació en la recerca de la memòria dels objectes quotidians que ens envolten en l’espai casolà. Objectes empapats de records, de moviments essencials de qui els han manipulat i per tant, testimonis únics de l’evolució existencial de l’home. Objectes que transmeten tot allò que callem, intentem obviar, dissimulem, amaguem. La passivitat i l’actitud permitent de tots els objectes quotidians transformats en protagonistes absoluts. I l’home, de manera excepcional, al seu servei.

“A taula!” inicia una trilogia escènica presentant l’atmòsfera global d’una casa que s’anirà construïnt en els propers tres anys. Un espai escènic manipulat a distància, emmarcat amb línies i observat com metàfora de l’espai íntim individual: la casa que habitem.

A casa ens trobem amb nosaltres mateixos. A casa tot allò que ens envolta és un gran mirall que reflecteix la nostra ànima. I en tot allò que manipulem, el record perdura. Tots els gestos, fins el més insignificant, esdevenen part de nosaltres, de la nostra memòria.Espectacle coproduït pel Teatre Lliure, el Teatre Schaubude de Berlín i el Projecte SONE i PLAYGROUND.
Amb la col·laboració del Departament de Cultura i Mitjans de Comunicació - Generalitat de Catalunya, Institut Ramon Llull, l'Animal a l'Esquena, Cèl·lula - Organisme de Creació Escènica, l'Ajuntament de Celrà i el Programa Cultura 2007-2013 de la Unió Europea.

Agraïments: Tot allò que veureu a escena va pertànyer a Esperança Guillamon, família Ferrés Bobés, família Bobés Solà, Sherley, Marc Marchand...i molts més. Especials gràcies a Laurence Barbasetti.